BejelentésPanda
Elszabadult egy Panda..:)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Pandastart!!!

Új üzleti lehetőség mindenkinek,Teljesen Ingyen!


Gyere csatlakozz és hozd létre a saját link katalógusod!


Ha tönkre megy a rendszered, akkor sem vesznek el a kedvenc eléréseid.


Állítsd be kezdőoldalnak!


Keress vele pénzt!gyüjtsd a pontokat!!


Ajánlhatod másnak is Nézzük a részleteket:


1. A regisztráció után kapsz egy ingyenes kezdőoldal készítőt, amivel kedvedre összeállíthatod a kezdőlapodat. Összegyűjtheted a kedvenc linkjeidet: csoportosíthatod külön a munkához, külön a hobbidhoz tartozó linkeket. Tehetsz rá híreket, időjárást. De elhelyezhetsz rajta vicceket vagy idézeteket is, ami minden megtekintésnél változik.


2. Cseréld le a jelenlegi kezdőlapodat erre az új oldalra és mától használd ezt minden indulásnál. 16 óránként ha megnézed a kezdőoldaladat, akkor egy pontot kapsz. Ha több pontot szeretnél gyűjteni, akkor azt játékos formában megteheted. Válaszolj partnereink kérdéseire és zsebelj be még több pontot.Ezeket a pontokat hóvégén pénzre válthatod..3.Amivel igazán sokat kereshetsz:

Érj el 100 saját pontot, ajánld a PandaStartot barátaidnak és azokat a pontokat, amit összegyűjtenek te is megkapod. Ehhez minden segítséget megkapsz. Nem kell telefonálgatnod, nem kell termékbemutatókat szervezned, egyszerűen csak elküldöd a linket a barátaidnak és ők a regisztráció után a te csoportodba fognak kerülni. Így rengeteg pontot összegyűjthetsz, amivel havi sokszázezres jövedelmed lehet.
Kattints a linkre és minden információt megtalálsz:

http://www.pandastart.com/?ref=46383&tid
Ha válalkozó vagy akkor is érdemes hírdetned itt!!!!

http://www.pandastart.hu/hirdetes/?ref=46383&tid

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Üzenőfal


Név:

Üzenet:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!